Sábado, 16 Octubre 2021 11:30

Formació de professors de Taitxi Txuan

Compartir con:

Curs de Formació de professors de Taitxi Txuan

Modo presencial i online!

 CURS DE FORMACIÓ DE PROFESSORS/ES DE TAIXI TXUAN

 L’art del Taitxi Txuan (Taijiquan), està constituït per una extensa gamma d’exercicis físics i mentals, destinats al manteniment de la salut, a l’equilibri interior i a l’aprenentatge d’un art marcial intern.

Existeixen diverses escoles de Taitxi Txuan (Taijiquan), l’estil que ensenyem és el de l’escola Yang de Taitxi Txuan (Taijiquan), una de les més esteses en el món gràcies a que els seus moviments la fan accessible a totes les edats i estats físics.

L’Associació Catalana de Choy Li Fut, Taijiquan, QiGong”, té com a finalitat divulgar i promoure el coneixement de l’escola Yang, del mestre Cheong Shing Tang, (que va ser alumne directe de Yang Sau Chung, fill major de Yang Chien Fu), per tal que el seu llegat continuï viu en les generacions noves d’estudiants. Per aquest motiu, et presentem aquest Curs de Formació de Professors/es que vol preparar futurs formadors/es.

El Taitxi Txuan (Taijiquan) de l’“Associació Catalana”

Dins de les diferents escoles que existeixen, el sistema Yang desenvolupat per Yang Chieng Fu és el més popular, a causa dels grans beneficis que aporta, tals com enfortir la salut i com a art marcial intern.

El mestre Sebastián González, president de la “Associació Catalana”, s’ha format amb diferents mestres prestigiosos en l’estil Yang, principalment el mestre Doc-Fai Wong i el mestre Cheong Shing Tang, tots dos alumnes directes de la família Yang del Taitxi Txuan. Els tres mantenen tots els aspectes tradicionals de l’estil, com són l’aspecte terapèutic, l’aspecte filosòfic, el meditatiu i l’aspecte d’art marcial intern. Tots aquests estils s’inclouen en un programa per nivells, en el qual l’alumne/a aprendrà les formes de mà buida, les d’armes (com l’espasa recta, el ventall, el sabre, el pal, la llança i l’alabarda), així com les tècniques marcials d’empenta de mans (Tui Shous, Da Lu) amb la finalitat que l’alumne/a pugui aconseguir, d’una manera ordenada, un nivell avançat.

Metodologia i estructura del Curs

El programa d’estudis del CURS DE FORMACIÓ DE PROFESSORS/ES es realitzarà de manera presencial amb suport de formació online. A la plataforma online trobaràs els vídeos i el PDF (http://centrejing.online/) i hi podràs aclarir les teves preguntes dins de un xat privat.

Presencialment es realitzarà durant caps de setmana i l’horari serà el dissabte de 11h30 a 13h30, i de 16h a 19h, i el diumenge de 10h a 13h.

En finalitzar el curs, és realitzarà un examen (teoricopràctic), per a obtenir el Títol de “PROFESSOR DE TAI TXI TXUAN”, atorgat per la Associació Catalana de Choy Li Fut, Tai Txi Txuan i Txikung” inscrita en el registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català d’Esports.

El docent

El mestre Sebastià González és el director pedagògic que impartirà els ensenyaments. A més de tenir els coneixements en la matèria, és diplomat en Medicina Natural (Naturòpia i Medicina xinesa), i és autor de diferents llibres sobre Taitxi Txuan i Txikung, tals com la “Guía práctica de Tai Txi Txuan” Editorial Indigo; “Els vuit capítols  del Tai Txi Txuan”,  Editorial Alas; “Les Nou Perles del TxiKung”; “El puny del Taitxi Txuan”; El pal i la llança del Taitxi Txuan”, de la Editorial Alas, entre d’altres.

Contingut del curs

       
 

1r BLOC

1.FILOSOFIA TAOISTA. HISTÒRIA DEL TAI TXI TXUAN

2. PERSONATGES INFLUENTS I ESCOLES.

3.ELS DEU PRINCIPIS DEL TAI TXI TXUAN.

4. ELS VUIT BROCATS DE SEDA.

5. EXERCICIS DEL TXIKUNG DEL TAI TXI.

6 MEDITACIONS DEMPEUS “ZHAN ZHUANG”

7.FORMA DE 8 MOVIMENTS TAITXI  ESTIL YANG.

8.FORMA DE 13 MOVIMIENTS TAITXI ESTIL YANG.

 
 
   

2n BLOC

1. PRINCIPIS AVANÇATS DEL TAI TXI

2. LA RESPIRACIÓ EN TAI TXI.

3. LES VUIT TÈCNIQUES DE MÀ DEL TAI TXI TXUAN.

4. EXERCICIS DE TXIKUNG DINÀMICS DE YIQUAN.

5. FORMA DE 24 TAITXI MOVIMIENTS ESTIL YANG.

6. APLICACIONS MARCIALS DE LA FORMA

7. FORMA DE VENTALL DE 30 MOVIMIENTS DE TAI TXI ESTIL YANG.

 

 

3er BLOC

1.FORMA 40 MOVIMIENTS DE TAI TXI ESTIL YANG.

2. EXERCISI D’EMPETA DE MANS “TUI SHOU”.

3. APLICACIONS MARCIALS DINS DELS TUI SHOU.

4. EXERCICIS AVANÇATS DE TXIKUNG PEL TAI TXI.

5. FORMA 32 MOVIMENTS D’ESPASA RECTA DE TAI TXI ESTIL YANG.

6. APLICACIONS I EXERCICIS D’ESPASA DE TAI TXI

 

Datas del curs:

-16 y 17 de Octubre 2021 

- 20 y 21 de Noviembre 2021

- 18 y 19 de Diciembre 2021

- 15 y 16 de Enero 2022

- 19 y 20 de Febrero 2022

- 19 y 20 de Marzo 2022

- 21 y 22 de Mayo 2022

- 18 y 19 de Junio 2022

- 16 y 17 de Julio 2022

 !SOL.LICITA INFORMACIÓ!