Sábado, 16 Octubre 2021 11:30

Formació de professors de Taitxi Txuan

Compartir con:

Curs de Formació de profesores de Taitxi Txuan 2021

Modo presencial amb support online!

 CURS DE FORMACIÓ DE PROFESSORS / ES DE TAIXI TXUAN

 L'art del Taitxi Txuan (Taijiquan), està constituït per una extensa gamma d'exercicis físics i mentals, destinats al manteniment de la salut, a l'equilibri interior ia l'aprenentatge d'un art marcial intern.

Existeixen diverses escoles de Taitxi Txuan (Taijiquan), l'estil que ensenyem és el de l ' escola Yang de Taitxi Txuan (Taijiquan) , una de les més esteses en el món gràcies a que els seus moviments la fan available a totes les edats i estats físics.

L ' Associació Catalana de Choy Li Fut, Taijiquan, QiGong” , té com a finalitat divulgar i promoure el coneixement de l'escola Yang, del mestre Cheong Shing Tang , (que va ser alumne directe de Yang Sau Chung, fill major de Yang Chien Fu), per tal que el seu llegat continuï viu en les generacions noves d'estudiants. Per aquest motiu, et presentem aquest Curs de Formació de Professors / es que vol prepare futurs formadors / es.

El Taitxi Txuan (Taijiquan) de l '“Associació Catalana”

Dins de les different escoles que existeixen, el sistema Yang desenvolupat per Yang Chieng Fu és el més popular, a causa dels grans beneficis que aporta, tals com enfortir la salut i com a art marcial becario.

El mestre Sebastián González , presidente de la Associació Catalana, s'ha format amb different mestres prestigiosos en l'estil Yang, principalment el mestre Doc-Fai Wong i el mestre Cheong Shing Tang,tots dos alumnes directes de la família Yang del Taitxi Txuan. Els tres mantenen tots els aspectes tradicionals de l'estil, com són l'aspecte terapèutic, l'aspecte filosòfic, el meditatiu i l'aspecte d'art marcial becario. Tots aquests estils s'inclouen en un programa per nivells, en el qual l'alumne / a aprendrà les formes de mà buida, les d'armes (com l'espasa recta, el ventall, el saber, el pal, la llança i l'alabarda), així com les tècniques marcials d'empenta de mans (Tui Shous, Da Lu) amb la finalitat que l'alumne / a pugui aconseguir, d'una manera ordenada, un nivell avançat.

Metodología i estructura del Curs

El programa d'estudis del CURS DE FORMACIÓ DE PROFESSORS / ES es realitzarà de manera presencial amb support de formació online. A la plataforma online trobaràs els vídeos i el PDF ( http://centrejing.online/ ) i hi podràs aclarir les teves preguntes dins de un xat privat.

Presencialment es realitzarà durant un dissabte al mes i l'horari serà el dissabte de 11h30 a 13h30, i de 15h30 a 19h30.

En finalitzar el curs, és realitzarà un examen (teoricopràctic), per a obtenir el Títol de “PROFESSOR DE TAI TXI TXUAN ”, atorgat per la Associació Catalana de Choy Li Fut, Tai Txi Txuan i Txikung ” inscrita en el registre d ' Associacions de la Generalitat de Catalunya i el Consell Català d'Esports.

El docente

El mestre Sebastià González és el director pedagògic que impartirà els ensenyaments. A més de tenir thes coneixements in the matèria, és diplomat en Medicina Natural (Naturòpia i Medicina xinesa), i és autor de different llibres sobre Taitxi Txuan i Txikung, tals com la “ Guía práctica de Tai Txi Txuan ” Editorial Indigo; “Els vuit capítols del Tai Txi Txuan”,  Editorial Alas; Les Nou Perles del TxiKung ”; “El puny del Taitxi Txuan”; El pal i la llança del Taitxi Txuan ”, de la Editorial Alas, entre d'altres.

Contingut del curs

       
 

1r BLOQUE

1.PRINCIPIS AVANÇATS DEL TAITXI TXUAN. LA RESPIRACIÓ EN EL TAITXI.

2. EXERCICIS DINÀMICS DE TXIKUNG DEL YIQUAN

3. FORMA D'ESPASSA DE 55 MOVIMIENTS ESTIL YANG DE TAITXI TXUAN.

4. APLICACIONS MARCIALS I EXERCICIS PER PARELLES DE ESPASSA RECTA.

Durant els seminaris es realitzaran, per escalfar i per entrar en Taitxi formes curtes com la de 24 i 40 moviments per unificar criteris  de ensenyança i pedagògics. I també, exercicis de estiraments com el Ba Duan Jing. 

 
 
   

2n BLOC

1. LES VUIT TÈCNIQUES DE MÀ DEL TAI TXI TXUAN.

2. EJERCICIO AVANÇATS PER EL TAITXI TXUAN.

3. FORMA DE 108 MOVIMIENTES DE TAITXI TXUAN ESTIL YANG.

4. APLICACIONS MARCIALS DE CADA MOVIMIENT.

5. EXERCICIS D'EMPENTA DE MANS, TUI SHOUS, SIMPLE, DOBLE, TRADICIONAL.

6. EL GRAN ENRROLLAMENT "DA LU".

 

 
Datas del curs:
 

- 16 d'Octubre 2021 

- 20 de novembre 2021

- 18 de desembre 2021

- 15 de gener de 2022

- 19 de febrer 2022

- 12 de març 2022

- 9 de abril 2022

- 21 de maig 2022

 ! SOL.LICITA INFORMACIÓ!